- Yuran : RM150.00 seorang - COMPOUND ONLY (updated 4/4/11)
- Hari : Ahad sahaja
- Masa : 10pagi-3ptg (sehingga selesai)
- Peralatan perlu dibawa : Sehelai tuala nipis , apron (Max : 2/3 org , Min : 1 org)
- Makanan ringan/tengahari disediakan
- Lokasi : No.14, Jalan 20, Taman Bukit Kuchai, Bt 8, 47100, Puchong, Selangor
Apa yang anda pelajari :
- Sejarah , jenis & perbezaan coklat
- Cara2 membuat inti praline (demo/nota)
- Mempelejari teknik mewarna coklat , cara pembungkusan , penjagaan mould & sebutharga
- Nota mengenai pembekal coklat & peralatan berkenaan akan diberikan
- Belajar membuat coklat European style :
- Lollichoc
- Oreo choc
- Praline choc
- Kad ucapan
- Coklat box size s
Nota :
- Deposit sebanyak RM50 perlu dimasukkan ke dalam akaun MAYBANK (164100023046) utk 'booking' manakala bakinya dibayar selepas kelas.
- Sila beritahu selewat-lewatnya 3 hari sebelum kelas jika x dapat hadir atau deposit tidak dikembalikan. (boleh juga cari pengganti atau ubah tarikh kelas)
- Segala peralatan pembelajaran disediakan. Anda akan membawa pulang 1kg coklat hasil buatan sendiri.
- DJ BAKERY juga tidak menyediakan STARTER KIT utk pelajar tapi anda boleh request & charge sebanyak RM20.00 akan dikenakan.
sila isi form dibawah & e-mail kepada dj.bakery@yahoo.com
Nama :
No. Contact :
Date booking kelas :
No. Rujukan deposit :
(confirmation diterima selepas kami menerima deposit)
0 comments:
Post a Comment