CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
UTK SEBARANG TEMPAHAN ,SILA LIHAT JADUAL. UNTUK KELAS ASAS COKLAT , HANYA DIADAKAN PADA HARI SABTU/AHAD SAHAJA.

Notes : AVAILABLE - BOLEH TERIMA TEMPAHAN, FULLBOOK - TEMPAHAN PENUH , LIMITED - HANYA TEMPAHAN DLM KUANTITI YG KECIL , OFF DAY - TIDAK MENERIMA SEBARANG TEMPAHAN

Jadual DJ BAKERY

ANNOUNCEMENT !!!

1) PENGEPOSAN HANYA AKAN DILAKUKAN PADA HARI RABU SAHAJA.

2) TEMPAHAN CREAM PUFF DITUTUP SEMENTARA ATAS SEBAB2 TEKNIKAL


NO MORE DELIVERY SERVICE..ONLY SELF PICK UP..TQ

October 12, 2010

Hepi Befday Naj.. (frm MDT)

Ass'kum and salam semua..well,well,..pasal order kali ni plak ada story nye..kla, ekceli, one fine day, saya buat blogwalking start from my fren - MUZA-..dr dia, saya masuk je lah mana2 blog tapi x tinggalkan link pun.malas and segan. sampai lah kat satu blog ni...MDT punya..saya explore dulu..dlm hati"hmmmm..nice blog, bagus penulisannya..and perkataan pun sempoi je..''.so, saya decide tinggalkan link..(utk info : saya ni bukan jenis suka2 tinggalkan jejak melainkan ada sesuatu blog itu ada auranya..hehehehhe)..then, saya trima msg @ shout mix dr MDT tentang coklat..saya pun usaha cari mcm mana nak reply balik..akhirnya, jumpalah MDT punya fb...setelah bertukar2 msg kat fb, akhirnya terjadilah peng'order'an dibawah ini...makkk aiii, panjang benor storynya..biasalah..kla, tu MDT, terima kasih daun keladi kerana mempercayai DJ BAKERY for your special gift for your readers..and tahniah kepada yg mendapatnya...sungguh bertuah la org itu ye...hehehhee..kla, utk info semua, MDT ni ada buat contest PINK SPECIAL GIVEAWAY...kepada sesiapa yg nak men'join'kan diri, silalah.saya ni maybe next2 time kot baru join..hehehehhehe..jom layan gambar ek..
tema kaler : nak pink je semua..
inside view : order 15pcs tapi kehabisan stok kotak, terpaksa buat 24pcs..(xpelah, lagi 9pcs tu, i sedekah)..pun nak pink gak ..+ wording + choc alphabet
from side view...pink je mata ku ini..
p/s : banyak betul link ke MDT kan..kan..kan..hehehhehe